Distribuitor autorizat KIRBY în Brașov!

Cariere

CARIERE ȘI OPORTUNITĂŢI KIRBY

DEVINO UN DEALER INDEPENDENT KIRBY

Fie că doriţi să vă îmbunătăţiţi imediat situaţia financiară, fie că sunteţi interesat de o carieră pe termen lung, cu opţiunea de a deţine propria afacere, o poziţie de dealer independent Kirby este primul pas.

Sau ne poţi trimite un mail cu CV-ul tău la adresa :office@kirbybrasov.ro

PORNEȘTE PE DRUMUL CĂTRE SUCCES ÎMPREUNĂ CU #KIRBYLIFE

Nu numai că veţi prezenta cel mai bun sistem Kirby de clasă clienţilor potenţiali, ci veţi face acest lucru într-un mediu distractiv și orientat către echipă, în care munca grea este cu adevărat rentabilă. Iată doar câteva dintre avantajele de a fi un dealer Kirby independent:

Oportunități de câștiguri semnificative

Potențial excelent de câștig bazat pe performanță. Bonusuri zilnice, săptămânale și lunare, precum și vacanţe stimulative in funcţie de rezultate.

CARIERĂ ȘI EVOLUȚIE CLARĂ

Program de avansare structurat în care poți să urci rapid la o poziție de conducere și, dacă alegi, poți merge pe drumul propriu pentru a deține propria afacere în mai puțin doi ani.

DOBÂNDEŞTE APTITUDINI ȘI CUNOȘTINȚE

Dezvoltarea unor competențe cheie, cum ar fi vânzările, marketingul, relațiile cu clienții, conducerea, comunicațiile profesionale, stabilirea obiectivelor și altele.

CULTURĂ ȘI MEDIU SPORTIV

Mediu competitiv, dar totuși de susținere, cu pregătire continuă despre produse și îndrumare din partea conducerii.

De peste 100 de ani, Compania Kirby are o istorie în care angajează oameni talentaţi și îngrijiţi care se mândresc cu sistemul nostru de curăţenie casnică Kirby, realizat în America.
 
Fiind o companie de vanzari directe, am înţeles de la bun început că oamenii sunt esenţiali, iar calitatea serviciilor noastre şi succesul companiei depind de performanţele echipei.
 
Suntem o echipă tânără , dinamică și motivată de dorinţa de a excela și de a oferi zi de zi cele mai bune servicii clienţilor noștri. Lasă compania KIRBY să îţi dezvolte cariera.
 

Aplică pentru a deveni dealer Kirby

După ce completezi formularul, vei fi contactat de către unul dintre operatorii noștri pentru a stabili o întâlnire de comun acord.

*  câmp obligatoriu